Baby Multipractic
  • 075-406-706
  • Baby Multipractic

BABY MULTIPRACTIC

Удобно за бебето, мултипрактично за мајката


9 функционалности, 9 помалку грижи за вас и вашето бебе

Секојдевно се трудите да го заштите вашето бебе?


Тоа значи дека се грижите за вашето бебе.

Постои ефтино решение како вашето бебе да се чуствува удобно и заштитено во текот на целиот ден, додека вие нема да бидете загрижени дека вашето дете си игра на нечиста површина, или имате потреба од дополнителна заштита на површините каде се наоѓа.

9 во 1

9 функционалности за цена од 1

BABY MULTIPRACTIC

Удобно за бебето, мултипрактично за мајката

Дизајниран е да одговара на сите додатоци кои ги користите секојдневно додека сте со вашето дете.
Заради лесната памучна текстура е удобен и за користење и лесен за одржавање,
така што вашето дете не ќе можете да го разделите од него.

Лесно и брзо се поставува на секој од вашите додатоци
и со тоа го прави мултифункционален за користење во секое време и на секое место.


БИДЕЈЌИ НА КОРИСТЕНИТЕ РАБОТИ ИМ ДАВА НОВ ИЗГЛЕД

9 ФУНКЦИОНАЛНОСТИ НА MULTIPRACTIC


Како што и каде се можете да го употребите MULTIPRACTIC

img01

Навлака за количка

Совршено одговара на вашата количка. Лесно се поставува на количката, низ отворите се провлекуваат сигурносните појаси за детето а страничните врвки служат за врзување и прицврстување зад количката. Ја заштитува количката од нечистотии и оштетувања а меката и нежна тесктура овозможува вашето дете да се чуствува пријатно. Во летните жешки денови го намалува потењето на децата.

img01

Навлака за релаксатор

Бејби мултипрактикот одлично се приспособува на релаксаторот.
Низ отворите се вадат сигурносните каиши за прицврстување на детето. Го заштитува релаксаторот од оштетување и валкање, а бебето се чувствува удобно и пријатно.

Ќебенце со капче

Ќебенце со капче

Бидете подготвени за секоја временска промена со Бејби мултипрактикот кој може да Ви послужи и како кебенце со капче.

img01

Навлака за столче за хранење

Одлично се приспособува на столчето за хранење. Низ отворите се вадат сигурносните каиши за прицврстување на детето. Столчето е заштитено од валкање со храна и оштетување.

Подлога за играње

Подлога за играње

Бидете подготвени за секоја временска промена со Бејби мултипрактикот кој може да Ви послужи како подлога за играње. Користете го како пикник ќебенце, ќебенце за во количка, кола, релаксатор, подлога за преслекување.

Навлака за седиште во автомобил

Навлака за седиште во автомобил

Бејби мултипрактик е одличен како навлака за детско седиште во кола.
Лесната памучна текстура ќе го намали потењето на децата и ке ја впие потта за да остане детската кожа сува и нежна. Истовремено го заштитува седиштето од нечистотии и храна која децата уживаат да ја јадат додека патуваат.

Марама за доење

Марама за доење

Бејби мултипрактикот може да послужи и како марама за доење која овозможува приватност при доење.
Марамата се врзува околу вратот и грбот, за да и овозможи приватност на мајката, а на бебето му овозможува затемната околина. Предниот подотворен дел под вратот овозможува прегледност кон бебето и прозрачност. Долниот дел на марамата има прирачен џеб за цуцла, марамче и слични потребни додатоци при доење.

Навлака за транспортер

Навлака за транспортер

Бејби мултипрактикот одлично се приспособува на релаксаторот.
Низ отворите се вадат сигурносните каиши за прицврстување на детето. Го заштитува релаксаторот од оштетување и валкање, а бебето се чувствува удобно и пријатно.

Вреќа за спиење на новороденче

Вреќа за спиење на новороденче

Бејби мултипрактикот може да го користете уште од најрана возраст како вреќичка за спиење за вашите најмили. Нежно, удобно и топло за вашето бебе додека спие.

Имате дополнителни прашања?


И да... информирајте се како Baby Multipractic можете да го персонализирате со името на вашето дете

075-406-706

info@babymultipractic.mk

...или оставете ја вашата e-mail адреса и ние ќе ве контактираме.

Среќни и задоволни корисници


Михаил

Се воодушевив од неговата примена и обожавав да го сликам како Михаил расте во релаксаторот со неговото име испечатено на кебенцето. Го користев дома во релаксаторот преку зимата, бидејќи му даваше угодна топлина додека лежеше, а во летниот период го користев како навлака за количката додека го шетав, бидејќи во лето како и секое дете многу се потеше, и за мене е идеално решение и за овој проблем.

Јана

Често патуваме па затоа и автомобилското седиште е еден од најкористените реквизити на моето дете. Додека се вози обожава да јаде - затоа и новото седиште набрзо доби флекаст изглед и изгледаше како да е користено со години. Се препородив откако го имам - не пазам што јаде малата дали и капнало дали се исфлекало, веќе и не и ги вадам чевлите додека се возиме бидејќи знам дека кога се ќе извалка лесно ќе се испери а и брзо ќе се исуши.

Јулијана

Секогаш ми представуваше проблем што да им подарам на моите пријателки? Да биде одлично практично уникатно а сепак не многу скапо. Во последно подарувам само БМ и ги воодушевувам со мојата уникатност при подарување!

Матеа

Кога се роди мојата внука од брат покрај алиштата што им ги купив сакав да подарам нешто што ќе и остане што нема веднаш да го надрасти. Се одлучив за персонализирано BM. Среќна сум кога ќе ми праќаат слики како се шеткаат со ќебенцето во количката.

BABY MULTIPRACTIC во пракса